top of page
microneedling (dermapen 4)

Een nieuwe veilige behandeling op het gebied van Therapeutische kuurbehandelingen.

Wat is Microneedling?
Het is een 100% natuurlijke huidverjongende behandeling.
We maken met de Dermapen (met kleine trillende naaldjes) miniscule kanaaltjes in de opperhuid.
Hierdoor komen de werkstoffen dieper in de huid en worden de cellen getriggerd om bijvoorbeeld meer collageen en elastine aan te maken. Afhankelijk van je huidprobleem gaat de naald dieper of ondieper in de huid.
Tegelijkertijd sluizen we ook hoogwaardige stoffen in als hyaluron, vitamine A en C, Zink ……
Eigenlijk triggeren we de huid om zelf te gaan werken. Hoe mooi is dat?

Voor welke problemen is Microneedling nou geschikt??

  • Anti-Aging

  • Littekens (denk ook aan keizersnede ed)

  • Pigmentatie

  • Acne

  • Couperose/ Rosacea

  • Striae

  • Gerstekorrels

  • Decollete/Hals/Handen

Wat moet je er zelf voor doen??
Optimaal resultaat krijg je door thuis ook mee te werken( met het gebruik van juiste verzorgingsproducten en supplementen). We bereiken  samen het resultaat (50% hier in de salon en 50% thuis).

Doet het pijn?

Het is natuurlijk geen heerlijke massage. Het kan wat gevoelig/scherp zijn. Je huid voelt warm. Het is een snelle behandeling en voor je het weet is het ook weer voorbij.

En na de behandeling?
De huid herstelt zich heel snel (downtime). Je huid voelt warm, alsof je een hele dag zon hebt gehad. We zien vaak een dag roodheid en de huid kan gevoelig aanvoelen. Er kunnen wat puntbloedinkjes ontstaan, maar dat is niet erg! Je huid kan ook strak en trekkerig aanvoelen. Je zult versteld staan hoe snel je er niets meer van ziet. Wat heel belangrijk is, dat je de adviezen opvolgt die je meekrijgt en dat je een goede UV bescherming (spf 50) gebruikt en ook regelmatig smeert.


Afhankelijk van het huidprobleem (meestal na 8 weken) kom je weer terug. Je volgt een kuur van 6-8 keer. Je huid heeft die 8 weken ook echt nodig om te herstellen.

bottom of page