top of page
destress/relax

Feiten:

  • Elk uur krijgen 12 mensen in Nederland kanker.

  • 1 op de 3 mensen krijgt te maken met kanker.

  • Dan staat je leven op z’n kop en heb je geen controle over je eigen lichaam.

  • Chemo, bestralingen en andere therapieën maken je kwetsbaar en fragiel.

 

Wat kan ik voor je doen?
Ik kan je in ieder geval een ondersteuning zijn bij huidherstel door je huid te behandelen met verantwoorde producten van medIKal+Ik *
Ik kan je helpen met de symptomen als Stress, vermoeidheid, verminderde zelfvertrouwen, spanning en zelfs pijn te verminderen.
Tijdens  behandelingen met chemo, bestralingen of andere therapieen kan het ondersteunend zijn op ontspannend en huidverbeterend vlak.

 

De Destress/Reflex Treatment is een unieke behandelmethode.
Een aangename en ontspannende behandeling die door iedereen goed verdragen wordt en geen contra-indicaties kent. De Highly Sensitive Treatment is geschikt voor zelfs de meest kwetsbare huid, de behandeling is intensiever door het gebruik van een zachte peeling en het destress peel off masker.

Ken je iemand uit jouw omgeving die de diagnose kanker heeft gekregen of ben je zelf getroffen door deze vreselijke ziekte? Geef jezelf – of een ander- dan een bijzonder cadeau. De Silky Organic Recover Box; een prachtig vormgegeven giftbox met eerlijke en natuurlijke beautyproducten die ook voor de meest zwaarbelaste huid veilig gebruikt kunnen worden. Gun je zelf – of die ander- weer een momentje van geluk!

bottom of page